Ручний рефрактометр для меду HT117ATC зі шкалою Брікс від 58 до 92%. Визначає концентрацію цукру. Застосовується для контролю сиропів з високим вмістом цукру, джему, меду, збираного молока. Може використовуватися в бджільництві, кулінарії, при домашньому і промисловому консервуванні.
Рефрактометр HT117ATC має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С, не потребує електроживлення. Калібрується за допомогою діоптричної олії.
Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Особливості приладу | |
Тип рефрактометра | для цукру; для меду |
Сфера застосування | цукор в джемі та меді; цукор у збираному молоці |
Наявність АТК | так |
Засіб калібрування | діоптрична олія |
Технічні параметри | |
Кількість шкал | 1 шкала |
Діапазон шкали | 58...92% Brix |
Ціна основної шкали | ±0,5 (середня) |
Тип шкали | Brix (для цукру) |
Параметри живлення | |
Тип електроживлення | не потрібне |
Умови експлуатації | |
Робочі температури | 10...30°C |
Інші характеристики | |
Розміри | Ø4,0х16,0 см |
Вага виробу | 95 г |
Країна | Китай |
Гарантія | 12 міс. |
Рефрактометр для меду, цукру HT117ATC 58-92% Brix
- Виробник: Walcom
- Модель: HT117ATC
- є на складі
-
Ціна: 1080 грн
Рекомендовані товари
Рефрактометр для меду, цукру HT116ATC (3 шкали)
шкали 58...90% Brix, 12...27% Water, 38...43% Be', точність ±0.5, АТК, цукристість меду, волога в меді
840 грн (з ПДВ)
Рефрактометр для цукру, меду HT119 (0...90% Brix)
шкала 0...90% Brix, точність ±0.5, для виміру цукру в соках, консервації, сиропі, меді
840 грн (з ПДВ)
Діоптрична олія 78.4% Brix 1 мл з призмою
для калібрування рефрактомерів brix HT115ATC, HT116ATC, HT117ATC, HT118, HT119
550 грн (без ПДВ)