Портативний ручний рефрактометр для цукру HT110ATC зі шкалою Брікс від 0 до 5%. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості овочевих соків з низьким вмістом цукру (наприклад, морквяного і томатного).
Рефрактометр HT110ATC має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С, не потребує електроживлення. Калібрується за допомогою дистильованої води.
Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Особливості приладу | |
Тип рефрактометра | для цукру |
Сфера застосування | цукор в овочевому соку |
Наявність АТК | так |
Засіб калібрування | дистильована вода |
Технічні параметри | |
Кількість шкал | 1 шкала |
Діапазон шкали | 0...5% Brix |
Ціна основної шкали | ±0,1 (високоточна) |
Тип шкали | Brix (для цукру) |
Параметри живлення | |
Тип електроживлення | не потрібне |
Умови експлуатації | |
Робочі температури | 10...30°C |
Інші характеристики | |
Розміри | Ø4,0х19,5 см |
Вага виробу | 105 г |
Країна | Китай |
Гарантія | 12 міс. |
Рефрактометр для цукру HT110ATC (0...5% Brix)
- Виробник: Walcom
- Модель: HT110ATC
- є на складі
-
Ціна: 970 грн
Рекомендовані товари
Рефрактометр для цукру, МОР HT111ATC (0...10% Brix)
шкала 0...10% Brix, точність ±0.1, АТК, для цукру в овочевих і фруктових соках, компотах, контролю МОР
840 грн (з ПДВ)
Рефрактометр для цукру, МОР HT112ATC (0...20% Brix)
шкала 0...20% Brix, точність ±0.1, АТК, для цукру в соках, компотах, консервації, контролю МОР
780 грн (з ПДВ)