Портативний ручний рефрактометр для цукру HT110ATC зі шкалою Брікс від 0 до 5%. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості овочевих соків з низьким вмістом цукру (наприклад, морквяного і томатного).

Рефрактометр HT110ATC має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С, не потребує електроживлення. Калібрується за допомогою дистильованої води.

Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.

Особливості приладу
Тип рефрактометра для цукру
Сфера застосування цукор в овочевому соку
Наявність АТК так
Засіб калібрування дистильована вода
Технічні параметри
Кількість шкал 1 шкала
Діапазон шкали 0...5% Brix
Ціна основної шкали ±0,1 (високоточна)
Тип шкали Brix (для цукру)
Параметри живлення
Тип електроживлення не потрібне
Умови експлуатації
Робочі температури 10...30°C
Інші характеристики
Розміри Ø4,0х19,5 см
Вага виробу 105 г
Країна Китай
Гарантія 12 міс.

Написати відгук

Щоб залишити відгук потрібно авторизуватись

Рефрактометр для цукру HT110ATC (0...5% Brix)

  • Виробник: Walcom
  • Модель: HT110ATC
  • є на складі
  • Ціна: 970 грн



Рекомендовані товари

Рефрактометр для цукру, МОР Walcom HT111ATC

Рефрактометр для цукру, МОР HT111ATC (0...10% Brix)

шкала 0...10% Brix, точність ±0.1, АТК, для цукру в овочевих і фруктових соках, компотах, контролю МОР

є на складі

840 грн (з ПДВ)

 (0)
Рефрактометр для цукру, МОР Walcom HT112ATC

Рефрактометр для цукру, МОР HT112ATC (0...20% Brix)

шкала 0...20% Brix, точність ±0.1, АТК, для цукру в соках, компотах, консервації, контролю МОР

є на складі

780 грн (з ПДВ)

 (1)