Ручний рефрактометр для цукру HT111ATC зі шкалою Брікс від 0 до 10%. Визначає концентрацію цукру в розчинах, перевіряє якість мастильно-охолоджуваних рідин (МОР). Застосовується для контролю цукристості овочевих і фруктових соків (наприклад апельсинового, вишневого і гранатового), компотів з середнім вмістом цукру. Може використовуватися для визначення міри дозрівання плодів, при домашній і промисловій консервації.

Особливості цукрового рефрактометра HT111ATC:

  • простий в користуванні;
  • має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С;
  • не потребує електроживлення;
  • калібрується за допомогою звичайної дистильованої води.

Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.

Особливості товару
Тип рефрактометра для цукру; для МОР
Сфера застосування цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; контроль якості МОР
Наявність АТК так
Засіб калібрування дистильована вода
Технічні параметри
Кількість шкал 1 шкала
Діапазон шкали 0...10% Brix
Ціна основної шкали ±0,1 (високоточна)
Тип шкали Brix %
Параметри живлення
Тип електроживлення не потрібне
Умови експлуатації
Робочі температури 10...30°C
Інші характеристики
Розміри виробу Ø4,0х19,5 см
Вага виробу 105 г
Країна-виробник Китай
Гарантія 12 міс.

Написати відгук

Щоб залишити відгук потрібно авторизуватись

Рефрактометр для цукру, МОР HT111ATC (0...10% Brix)

  • Виробник: Walcom
  • Модель: HT111ATC
  • в наявності
  • Ціна: 1000 грн

  • (з ПДВ)