Ручний рефрактометр для цукру HT111ATC зі шкалою Брікс від 0 до 10%. Визначає концентрацію цукру в розчинах, перевіряє якість мастильно-охолоджуваних рідин (МОР). Застосовується для контролю цукристості овочевих і фруктових соків (наприклад апельсинового, вишневого і гранатового), компотів з середнім вмістом цукру. Може використовуватися для визначення міри дозрівання плодів, при домашній і промисловій консервації.
Особливості цукрового рефрактометра HT111ATC:
- простий в користуванні;
- має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С;
- не потребує електроживлення;
- калібрується за допомогою звичайної дистильованої води.
Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Особливості товару | |
Тип рефрактометра | для цукру; для МОР |
Сфера застосування | цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; контроль якості МОР |
Наявність АТК | так |
Засіб калібрування | дистильована вода |
Технічні параметри | |
Кількість шкал | 1 шкала |
Діапазон шкали | 0...10% Brix |
Ціна основної шкали | ±0,1 (високоточна) |
Тип шкали | Brix % |
Параметри живлення | |
Тип електроживлення | не потрібне |
Умови експлуатації | |
Робочі температури | 10...30°C |
Інші характеристики | |
Розміри виробу | Ø4,0х19,5 см |
Вага виробу | 105 г |
Країна-виробник | Китай |
Гарантія | 12 міс. |
Рефрактометр для цукру, МОР HT111ATC (0...10% Brix)
- Виробник: Walcom
- Модель: HT111ATC
- в наявності
-
Ціна: 1000 грн
- (з ПДВ)