нема на складі

HT112ATC - це портативний ручний рефрактометр, призначений для визначення концентрації цукру в розчинах в діапазоні від 0 до 20% Брікс (Brix), а також перевірки якості змащувально-охолоджувальних рідин  (ЗОР). Зокрема, рефрактометр застосовується для контролю цукристості овочевих і фруктових соків, компотів з високим вмістом цукру, наприклад яблучного, грушевого та персикового соку. Може використовуватися для визначення міри дозрівання плодів, а також під час домашнього і промислового консервування.

В рефрактометрі HT112ATC є автоматична температурна компенсація (АТК) в діапазоні температур від 10 до 30°С, завдяки чому отримувані результати вимірювань не потребують додаткового температурного коригування. Рефрактометр ее потребує електроживлення і характеризується високою надійністю, оскільки не має в своїй конструкції якої-небудь електроніки.

Рефрактометр для цукру Walcom HT112ATC поставляється вже відкаліброваним. При необхідності, його можна відкалібрувати самостійно за допомогою звичайної дистильованої води. Процедури калібрування та вимірювання не являють собою нічого складного і детально описані в інструкції з експлуатації.

Для проведення вимірювання достатньо всього лише відкрити кришку рефрактометра HT112ATC, крапнути краплю досліджуваного розчину на його призму, притиснути краплю кришкою (щоб вона рівномірно розтеклася по поверхні призми) і подивитися в окуляр. Якщо зображення буде нечітким - круговим обертанням окуляра налаштувати різкість. Границя між синьою (зверху) та білою (знизу) зонами і буде шуканим значенням концентрації. Після завершення вимірювання слід обов'язково видалити залишки розчину з призми і кришки.

Для довідки. Градус Brix (°Bx) – це міра масового відношення розчиненої у воді сахарози до рідини при 20°С. Наприклад, запис 20% Brix означає, що 100 г розчину містить 20 г сахарози і 80 г води.

Комплект постачання:

  • рефрактометр;
  • пластмасова піпетка;
  • м'яка серветка;
  • викрутка для калібрування;
  • інструкція з експлуатації;
  • пластмасовий футляр.
Особливості приладу
Тип рефрактометра ручний
Сфера застосування цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; контроль ЗОР
Наявність АТК так
Калібрувальна рідина дистильована вода
Технічні параметри
Кількість шкал 1 шкала
Діапазон шкали 0...20% Brix
Ціна основної шкали ±0,1 (високоточна)
Тип шкали Brix (для цукру)
Параметри живлення
Тип електроживлення не потрібне
Умови експлуатації
Робочі температури 10...30°C
Інші характеристики
Габаритні розміри Ø4,0х17,0 см
Вага виробу 100 г
Країна-виробник Китай
Гарантійний термін 12 міс.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис перед тим як написати відгук

Рефрактометр для цукру, ЗОР Walcom HT112ATC

  • Виробник: Walcom
  • Модель: HT112ATC
  • Наявність: нема на складі
  • Ціна: 1050 грн

  • (з ПДВ)