нема на складі

Портативний ручний рефрактометр з автоматичною температурною компенсацією в діапазоні температур від 10 до 30°С (рекомендована робоча температура: 20°С). Не потребує електроживлення і характеризується високою надійністю оскільки не має в своїй конструкції якої-небудь електроніки. Призначений для визначення концентрації цукру в розчинах, а також перевірки якості змащувально-охолоджувальних рідин (ЗОР). Зокрема, застосовується для контролю соків, сусла і браги. Може використовуватися у виноробстві, для визначення міри дозрівання плодів. Особливістю приладу є наявність додаткових двох шкал. За допомогою першої шкали можна прогнозувати міцність майбутнього алкогольного напою у разі повного зброджування розчиненого цукру, а за допомогою другої - визначати градус Боме.

Для проведення виміру достатньо крапнути краплю розчину на вимірювальне віконце, притиснути краплю скельцем (щоб вона рівномірно розтеклася) і подивитися в окуляр (якщо зображення нечітке - круговим обертанням окуляра налаштувати різкість). Межа між синьою і білою зонами і буде шуканим значенням концентрації. Після завершення вимірювання потрібно обов'язково видаляти залишки розчину з вимірювального віконця і скельця.

Увага! Рефрактометр поставляється вже відкаліброваним. При необхідності його можна відкалібрувати самостійно за допомогою звичайної дистильованої води. Процедура калібрування не являє собою нічого складного і детально описана в інструкції з експлуатації.

Для довідки. Градус Brix (°Bx) – это міра масового відношення розчиненої у воді сахарози до рідини при 20°С. Наприклад, запис 40% Brix означає, що 100 г розчину містить 40 г сахарози і 60 г води.

Комплект постачання:

  • рефрактометр;
  • пластмасова піпетка;
  • м'яка серветка;
  • викрутка для калібрування;
  • інструкція з експлуатації;
  • картонна коробка.
Особливості приладу
Тип рефрактометра ручний
Сфера застосування цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; цукор в суслі та бразі; контроль ЗОР; прогноз міцності напою
Наявність АТК так
Калібрувальна рідина дистильована вода
Технічні параметри
Кількість шкал 3 шкали
Діапазон шкали 0...40% Brix; 0...25%; 0...22% Be'
Ціна основної шкали ±0,2 (точна)
Тип шкали Brix (для цукру); Alcohol (прогноз міцності); Be' (шкала Боме)
Параметри живлення
Тип електроживлення не потрібне
Умови експлуатації
Робочі температури 10...30°C
Інші характеристики
Габаритні розміри Ø4,0х15,0 см
Вага виробу 90 г
Країна-виробник Китай
Гарантійний термін 12 міс.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис перед тим як написати відгук

Рефрактометр для вина Yieryi YE512ATC

  • Виробник: Yieryi
  • Модель: YE512ATC
  • Наявність: нема на складі
  • Ціна: 960 грн

  • (без ПДВ)