очікується

YE512ATC - це портативний ручний рефрактометр для вина, призначений для визначення концентрації цукру в розчинах в діапазоні від 0 до 40% Brix, а також перевірки якості мастильно-охолоджувальних рідин (МОР). Зокрема, рефрактометр застосовується для контролю соків, сусла і браги. Може використовуватися у виноробстві, для визначення міри дозрівання плодів. Особливістю приладу є наявність додаткових двох шкал. За допомогою першої шкали можна прогнозувати міцність майбутнього алкогольного напою (наприклад, вина) у разі повного зброджування розчиненого цукру, а за допомогою другої - визначати градус Боме.

В рефрактометрі YE512ATC є автоматична температурна компенсація (АТК) в діапазоні температур від 10 до 30°С, завдяки чому отримувані результати вимірювань не потребують додаткового температурного коригування. Рефрактометр ее потребує електроживлення і характеризується високою надійністю, оскільки не має в своїй конструкції якої-небудь електроніки.

Рефрактометр для вина Yieryi YE512ATC поставляється вже відкаліброваним. При необхідності, його можна відкалібрувати самостійно за допомогою звичайної дистильованої води. Процедури калібрування та вимірювання не являють собою нічого складного і детально описані в інструкції з експлуатації.

Для проведення вимірювання достатньо всього лише відкрити кришку винного рефрактометра YE512ATC, крапнути краплю досліджуваного розчину на його призму, притиснути краплю кришкою (щоб вона рівномірно розтеклася по поверхні призми) і подивитися в окуляр. Якщо зображення буде нечітким - круговим обертанням окуляра налаштувати різкість. Границя між синьою (зверху) та білою (знизу) зонами і буде шуканим значенням концентрації. Після завершення вимірювання слід обов'язково видалити залишки розчину з призми і кришки.

Для довідки. Градус Brix (°Bx) – это міра масового відношення розчиненої у воді сахарози до рідини при 20°С. Наприклад, запис 40% Brix означає, що 100 г розчину містить 40 г сахарози і 60 г води.

Комплект постачання:

  • рефрактометр;
  • пластмасова піпетка;
  • м'яка серветка;
  • викрутка для калібрування;
  • інструкція з експлуатації;
  • картонна коробка.
Особливості приладу
Тип рефрактометра ручний
Сфера застосування цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; цукор в суслі та бразі; контроль ЗОР; прогноз міцності напою
Наявність АТК так
Калібрувальна рідина дистильована вода
Технічні параметри
Кількість шкал 3 шкали
Діапазон шкали 0...40% Brix; 0...25%; 0...22% Be'
Ціна основної шкали ±0,2 (точна)
Тип шкали Brix (для цукру); Alcohol (прогноз міцності); Be' (шкала Боме)
Параметри живлення
Тип електроживлення не потрібне
Умови експлуатації
Робочі температури 10...30°C
Інші характеристики
Габаритні розміри Ø4,0х15,0 см
Вага виробу 90 г
Країна-виробник Китай
Гарантійний термін 12 міс.

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис перед тим як написати відгук

Рефрактометр для вина Yieryi YE512ATC

  • Виробник: Yieryi
  • Модель: YE512ATC
  • Наявність: очікується
  • Ціна: 960 грн

  • (без ПДВ)