Ручний рефрактометр для виноробства HT512ATC зі шкалами 0...40% Brix і 0...25% (прогноз міцності). Визначає концентрацію цукру в розчині і прогнозує міцність алкогольного напою (вина) у разі повного зброджування розчиненого цукру. Застосовується для вимірювання цукристості соків, сусла і браги.
Винний рефрактометр HT512ATC має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С, не потребує електроживлення. Калібрується за допомогою дистильованої води.
Комплектність: рефрактометр для вина HT512ATC, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Особливості приладу | |
Тип рефрактометра | для виноробства; для цукру |
Сфера застосування | цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; цукор в суслі та бразі; прогноз міцності напою |
Наявність АТК | так |
Засіб калібрування | дистильована вода |
Технічні параметри | |
Кількість шкал | 2 шкали |
Діапазон шкали | 0...40% Brix; 0...25% |
Ціна основної шкали | ±0,2 (точна) |
Тип шкали | Brix (для цукру); Alco (прогноз міцності) |
Параметри живлення | |
Тип електроживлення | не потрібне |
Умови експлуатації | |
Робочі температури | 10...30°C |
Інші характеристики | |
Розміри | Ø4,0х16,0 см |
Вага виробу | 95 г |
Країна | Китай |
Гарантія | 12 міс. |
Рефрактометр для вина HT512ATC (0-40% Brix, 0-25%)
- Виробник: Walcom
- Модель: HT512ATC
- є на складі
-
Ціна: 1140 грн
Рекомендовані товари
Рефрактометр для цукру, браги HT113ATC (0...32% Brix)
шкала 0...32% Brix, точність ±0.2, АТК, для цукру в солодких соках, суслі і бразі, винограді
900 грн (з ПДВ)
Рефрактометр для вина YE512ATC (0-40% Brix, 0-25%)
шкали 0...40% Brix, 0...25% (прогноз міцності після зброджування), 0...22% Be', ±0.2, АТК, для виноробства
1140 грн (без ПДВ)