Ручний рефрактометр для виноробства HT512ATC зі шкалами 0...40% Brix і 0...25% (прогноз міцності). Визначає концентрацію цукру в розчині і прогнозує міцність алкогольного напою (вина) у разі повного зброджування розчиненого цукру. Застосовується для вимірювання цукристості соків, сусла і браги.

Винний рефрактометр HT512ATC має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С, не потребує електроживлення. Калібрується за допомогою дистильованої води.

Комплектність: рефрактометр для вина HT512ATC, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.

Особливості приладу
Тип рефрактометра для виноробства; для цукру
Сфера застосування цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; цукор в суслі та бразі; прогноз міцності напою
Наявність АТК так
Засіб калібрування дистильована вода
Технічні параметри
Кількість шкал 2 шкали
Діапазон шкали 0...40% Brix; 0...25%
Ціна основної шкали ±0,2 (точна)
Тип шкали Brix (для цукру); Alco (прогноз міцності)
Параметри живлення
Тип електроживлення не потрібне
Умови експлуатації
Робочі температури 10...30°C
Інші характеристики
Розміри Ø4,0х16,0 см
Вага виробу 95 г
Країна Китай
Гарантія 12 міс.

Написати відгук

Щоб залишити відгук потрібно авторизуватись

Рефрактометр для вина HT512ATC (0-40% Brix, 0-25%)

  • Виробник: Walcom
  • Модель: HT512ATC
  • є на складі
  • Ціна: 1140 грн



Рекомендовані товари

Рефрактометр для цукру, сусла Walcom HT113ATC

Рефрактометр для цукру, браги HT113ATC (0...32% Brix)

шкала 0...32% Brix, точність ±0.2, АТК, для цукру в солодких соках, суслі і бразі, винограді

є на складі

900 грн (з ПДВ)

 (0)
Рефрактометр для виноробства Yieryi YE512ATC

Рефрактометр для вина YE512ATC (0-40% Brix, 0-25%)

шкали 0...40% Brix, 0...25% (прогноз міцності після зброджування), 0...22% Be', ±0.2, АТК, для виноробства

очікується
очікується

1140 грн (без ПДВ)

 (1)