очікується

Портативний ручний рефрактометр для цукру Walcom HT111ATC зі шкалою Брікс від 0 до 10%. Призначений для визначення концентрації цукру в розчинах, перевірки якості мастильно-охолоджуваних рідин (МОР). Зокрема, рефрактометр застосовується для контролю цукристості овочевих і фруктових соків (наприклад апельсинового, вишневого і гранатового), компотів з середнім вмістом цукру. Може використовуватися для визначення міри дозрівання плодів, а також при домашній і промисловій консервації.

Рефрактометр для цукру HT111ATC простий у використанні, має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С, не потребує електроживлення. Калібрується за допомогою дистильованої води.

Комплектність: рефрактометр для цукру brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.

Особливості приладу
Тип рефрактометра ручний
Сфера застосування цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; контроль якості МОР
Наявність АТК так
Калібрувальна рідина дистильована вода
Технічні параметри
Кількість шкал 1 шкала
Діапазон шкали 0...10% Brix
Ціна основної шкали ±0,1 (високоточна)
Тип шкали Brix (для цукру)
Параметри живлення
Тип електроживлення не потрібне
Умови експлуатації
Робочі температури 10...30°C
Інші характеристики
Габаритні розміри Ø4,0х19,5 см
Вага виробу 105 г
Країна-виробник Китай
Гарантійний термін 12 міс.

Написати відгук

Щоб залишити відгук потрібно авторизуватись

Рефрактометр для цукру, МОР HT111ATC (0...10% Brix)

  • Виробник: Walcom
  • Модель: HT111ATC
  • Наявність: очікується
  • Ціна: 1050 грн

  • (з ПДВ)


Рекомендовані товари

Рефрактометр для цукру Walcom HT110ATC

Рефрактометр для цукру HT110ATC (0...5% Brix)

шкала 0...5% Brix, точність ±0.1, АТК, для вимірювання цукру в розчині, овочевих соках

є в наявності

1050 грн (з ПДВ)

 (0)
Рефрактометр для цукру, МОР Walcom HT112ATC

Рефрактометр для цукру, МОР HT112ATC (0...20% Brix)

шкала 0...20% Brix, точність ±0.1, АТК, для цукру в соках, компотах, консервації, контролю МОР

є в наявності

1050 грн (з ПДВ)

 (1)