Портативний ручний рефрактометр для цукру Walcom HT1150ATC зі шкалою Брікс від 0 до 50%. Призначений для визначення концентрації цукру в розчинах. Зокрема, рефрактометр застосовується для контролю цукристості соків, ягід, фруктів з високим вмістом цукру, рідких сиропів. Може використовуватися у виноробстві, для визначення міри дозрівання плодів, винограду, перевірки МОР, а також під час домашньої і промислової консервації.

Рефрактометр для цукру HT1150ATC простий у використанні, має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С, не потребує електроживлення. Калібрується за допомогою дистильованої води.

Комплектність: рефрактометр для цукру brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.

Особливості приладу
Тип рефрактометра ручний
Сфера застосування цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; цукор в суслі та бразі; контроль якості МОР
Наявність АТК так
Калібрувальна рідина дистильована вода
Технічні параметри
Кількість шкал 1 шкала
Діапазон шкали 0...50% Brix
Ціна основної шкали ±0,5 (середня)
Тип шкали Brix (для цукру)
Параметри живлення
Тип електроживлення не потрібне
Умови експлуатації
Робочі температури 10...30°C
Інші характеристики
Габаритні розміри Ø4,0х15,5 см
Вага виробу 95 г
Країна-виробник Китай
Гарантійний термін 12 міс.

Написати відгук

Щоб залишити відгук потрібно авторизуватись

Рефрактометр для цукру HT1150ATC (0...50% Brix)

  • Виробник: Walcom
  • Модель: HT1150ATC
  • Наявність: є в наявності
  • Ціна: 1380 грн

  • (з ПДВ)


Рекомендовані товари

Рефрактометр для цукру, сусла Walcom HT113ATC

Рефрактометр для цукру, МОР HT113ATC (0...32% Brix)

шкала 0...32% Brix, точність ±0.2, АТК, для цукру в солодких соках, суслі і бразі, перевірки МОР

є в наявності

1050 грн (з ПДВ)

 (0)
Рефрактометр для цукру, сиропу Walcom HT118

Рефрактометр для цукру, сиропу HT118 (0...80% Brix)

шкала 0...80% Brix, точність ±0.5, для вмісту цукру в соках, консервації, бразі, сиропі

є в наявності

1150 грн (з ПДВ)

 (0)